לא מקבלת מחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/10/2014 | 12:24 | מאת: אישה אישה

שלום, מזה חדשיים לא קיבלתי מחזור. הפסקתי גלולות לפני כשמונה חדשים, עד אוגוסט המחזור היה סדיר, אולם לאחר המחזור של אוגוסט לא קיבלתי מחזור. (פעם ראשונה) עשיתי בדיקת דם ו2 בדיקות הריון ביתיות ששללו הריון, רוםא נשים הביא לי טיפול של פרוגרסטרון למשך 10 ימים שהסתיים, ועדיין לא הגיע המחזור המיוחל! מה עושים???

שלום, ממליץ לבצע כעת בדיקת הריון בדם וגם לעשות אולטראסאונד לראות שאין דימום ווסתי "כלוא" בחלל הרחם. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה