תחושה מוזרה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

20/09/2014 | 20:32 | מאת: גלית

שלום דר! אני בתחילתו של הריון שבוע6. יש לי שאלה קצת מוזרה זה הריון ראשון ואני מודאגת מכל דבר. בזמן שאני הולכת אני מרגישה משהו מאוד מוזר כאילו משהו מהרחם עומד ממש ממש קרוב לצוואר הרחם ועומד ליפול חלילה. מה זה אומר? אני ממש מודאגת. תודה לך מראש!

גלית שלום, זה נורמלי להיות "מודאגת מכל דבר" בהריון, ובמיוחד בראשון. אני מאד חושב שיש להתייחס לכל מה שאת אומרת ולבדוק. אמנם ברוב המקרים לא תימצא בעיה, אבל לו רק בשביל אותו מקרה שאולי אכן קיימת בעיה ואפשר יהיה לטפל בה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה