כאבי רגליים בשימוש בגלולת יסמין

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

30/07/2014 | 17:27 | מאת: ליאל

שלום, אני בת 30. עברתי לפני כ-3 שבועות לשימוש בגלולות יסמין [לאחר שנטלתי יאז במשך כמה חודשים, שבהלכם היו לי דימומים קלים / הפרשות, ולכן החלפתי גלולה]. התחילו לי בשבוע האחרון כאבי רגליים וורידים, שלפי הבנתי יכולים לקרות מהשימוש בגלולה. האם זה דבר נורמלי? יש בעיה/סכנה להמשיך להשתמש בגלולות אלה? אני מאוד מעדיפה כרגע לא להחליף שוב גלולות, יכול להיות שמדובר ב"כאבי הסתגלות" לגלולה? האם אני יכולה להמשיך להשתמש בהן במשך כמה חודשים? תודה!

שלום ליאל, לא בהכרח קשור לגלולה, ולכן אני מסכים איתך שכדאי להמשיך ביסמין ללא החלפה שוב, ולחכות ולראות מה קורה בהמשך. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

02/08/2014 | 20:48 | מאת: ליאל

תודה רבה על תשובתך. אפשר להמשיך עם הגלולות גם אם הכאבים ממשיכים ואף מתגברים קצת? ואם הם אכן קשורים לגלולה יש סיכוי שהכאבים יחלפו מעצמם?

מנהל פורום בריאות האישה