המחזור החודשי לאחר "הגלולה שאחרי"

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

24/04/2014 | 14:55 | מאת: ליליאן

שלום רב, קיבלתי מחזור מס ימים לאחר לקיחת הגלולה ומאז עבר כחודש וחצי ולא הגיע המחזור החודשי . בד"כ המחזור שלי סדיר ואינני מקיימת יחסי מין מזה כשנתיים מלבד הפעם הזו . עשיתי בדיקת הריון 4 פעמים בסטיק והתשובה שלילית . מה לחשוב / לעשות ???

ליליאן שלום, התופעה אפשרית ומוכרת. את יכולה ליטול פרוגסטרון ל- 5 ימים כדי "להביא" את הווסת (צורך במירשם רופא), לאחר בדיקת הריון סמוכה לנטילה. אפשרות אחרת, זה להמשיך לחכות, והווסת תגיע. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה