כאבים 5 חודשים אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

18/04/2014 | 14:42 | מאת: מיה

ברקע- 3 פריצות דיסק. במהלך ההריון כאבי הגב נעלמו כמעט כליל. בעשרת הימים האחרונים החלו לי סוג של "כאבי מחזור" - והם "נעים" בין ההחלק המרכזי של הבטן התחתונה, החלק השמאלי ובעיקר בחלק הימני של הבטן התחתונה. לעתים הכאבים מלווים בסוג של לחץ. הם באים והולכים, כלומר הבטן לא כואבת כל הזמן. מחזור עדיין לא הגיע. אין שום דימום משום צורה. לא יודעת אם קשור - בחודש האחרון כאבי הגב חזרו. הפיזיותרפיסט שמטפל בי בעשור האחרון (מאז גילוי פריצת הדיסק), אומר שלפי האבחון שלו, הכאבים לא נובעים מהחוליות באופן ישיר, אלא כחלק מהשלכות הניתוח הקיסרי (החוליות מושפעות ולא משפיעות). התור הבא אצל הרופא שלי יהיה רק אחרי החג (יום חמישי) - כלומר אני אהיה עם הכאבים כשבועיים וחצי. האם נראה שהבעיה היא גניקולוגית? אם כן - מה היא, לפי התיאור? האם אני יכולה לחכות שבוע או שכדאי ללכת למיון? תודה.

מיה שלום, למעשה כל האפשרויות שהועלו בשאלתך יכולות להיות נכונות טרם בדיקה. לכן, בהחלט יש צורך לברר את לפרטי פרטים, לעתים מדובר במקור חדש לכאבים שלא היה בעבר, לעתים החמרה של בעיה קודמת, ולעתים לא. ממליץ על בדיקה בכל מקרה. בברכה, ד"ר שרון אבישלום

מנהל פורום בריאות האישה