מעבר ממושלם זהב למושלם פלטינום בעניין יישור שיניים

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

25/09/2015 | 15:37 | מאת: מוריה

שלום. בתקנון מושלם פלטינום נאמר כי כדי לקבל יישור שיניים בהנחת פלטינום נדרשת אכשרה של 12 חודשים. האם כך גם אם בני היה חבר מושלם זהב קודם? תקופת האכשרה לא מתקצרת?

25/09/2015 | 21:17 | מאת: אבג

כדאי שתשאלי במוקד 2700*, כדי לקבל פרטים מלאים. לפי הידוע לי, כל מי שמצטרף למושלם פלטינום - יש לו גם כללית מושלם, כי זה אחד התנאים להצטרפות לפלטינום. אי לכך, תקופת האכשרה לקבלת שירות במסגרת תנאי הפלטינום,נחשבת מיום ההצטרפות לפלטינום. אם זה היה אחרת, היו מציינים את זה.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד