חברת קיפוח "דקלה"

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

06/11/2014 | 16:11 | מאת: אתי

בעקבות תאונת עבודה, הפכתי להיות סיעודית. הייתי מבוטחת ב"מודלם" של הכללית, ולכן פניתי אליהם (בשנת 2011). הם זרקו אותי לחברת דקלה (שלא ידעתי על קיומה בכלל). החברה הזו טרטרה אותי למרות הנכותצ הקשה שלי, ובסוף הם שלחו לי רופא שלהם הביתה. הרופא קבע שאני סיעודית, אבל כרגיל, החברה כל פעם דוחה אותי עם תירוץ אחר. גם הביטוח המושלם מטרטר אותי ודוחה אותי. אני לא יודעת מה לעשות. אני במצב חמור מאוד, ואין רחמים בנפשם. הם מתנהגים באכזריות האופיינית רק לאויבים שלנו.

אשמח מאוד לסייע לך אבל אני צריך לראות חומר רפואי תוכלי לשלול לי למייל [email protected]

06/11/2014 | 19:48 | מאת: אתי

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד