סקירת מערכות - רישום כייעוץ

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

04/03/2014 | 12:23 | מאת: מירב

שלום, אני בהריון ומעוניינת לבצע סקירת מערכות מאוחרת באופן פרטי. ניצלתי כבר את שני הביטוחים שלי (מושלם ופרטי) בסקירה הראשונה ורציתי לשאול האם אוכל לבקש החזרים מהמושלם על הסקירה השנייה במידה והסוקר ירשום על הקבלה שמדובר בייעוץ (הרופא שיבצע את הסקירה מוכר כיועץ על-ידי הכללית). במידה וכן, האם ניתן לבקש פיצול של החשבונית לשתי חשבוניות על ייעוץ וככה לקבל פעמיים החזר על ייעוץ מהכללית? תודה מראש.

את שואל אותי אם לשקר לחברת הביטוח זה בסדר?:) לא אני הכתובת לתת תשובה על זה

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד