אסור לעשות ביטוח מושלם בכללית

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

27/01/2014 | 11:18 | מאת: אסתר

עוד בשנת 2000 הורי עשו לי ביטוח סיעודי בקופת חולים כללית. לא ידענו שהם מעבירים את הביטוח לחברת דיקלה. בסוף שנת 2011 קרתה לי תאונת עבודה, שבעקבותיה רופא תעשייה הפסיק את עבודתי, והיום אני לא עובדת, ואני במצב סיעודי. תלוייה 24 שעות בעזרה של מטפל. עקב מצבי הסיעודי, שלחתי את כל התעודות הרפואיות לחברת דקלה, והם אמרו לי שאין צורך יותר בתעודות והביטוח ישולם לי. על סמך זה נכנסתי לבית אבות, עקב גילי הצעיר יחסית, אבל חברת דיקלה התכחשה פתאום להבטחות שלה, ומכיוון שלא יכולתי לעמוד בתשלומים הכבדים, סולקתי משם, ועכשיו אני בבית חסרת אונים, והם עדיין מסרבים לשלם לי. למרות ששלחתי לכם הוכחה על מצבי, דחיתם אותי ולכן אני מצרפת פה את הפרוטוקול של ביטוח לאומי, המוכיח את חוסר יכולתי לתפקד, ואת מכתב הדחייה שלכם.

קשה לי להתייחס מבלי לראות חומר רפואי תוכלי לשלוח לי מסמכים למייל שלי [email protected]

27/01/2014 | 12:32 | מאת: אסתר

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד