לאחר ניתוח, יש קשר בין יציאות במאמץ למתן שתן?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

16/04/2014 | 14:51 | מאת: רונית

אני שבועיים לאחר ניתוח להוצאת רחם וקיבוע קיר קידמי של הנרתיק בגלל ציסטוצל. שמתי לב שיש לי יציאות קשות (לאחר עצירות) ותוך כדי מאמץ ביציאות, יוצא גם שתן למרות שאני לא מרגישה צורך במתן שתן. זה בגדר סביר? או מצריך בירור ? בתודה רונית

רונית שלום, עדיין מוקדם לשפוט. כל האזור מחלים מהניתוח והמערכות השונות כידוע מושפעות זו מזו. נכון לבחון את המצב לפחות חודש ממועד הניתוח. בברכה דר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן