רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

10/04/2014 | 11:45 | מאת: בן

שלום רב אמי בשנת 2011 עשתה ניתוח לכריתת רחם ממצאים רחם קדמי מנח אלכסוני גבולות 65*59*73 מ"מ,רחם שרירני הודגו מס שרירנים אינטרה מורלים בדופן קדמי ואחורי רחם דחוק מעט שמאלה. בקיר רחם ימני באזור הפונדוס הודגם שרירן סב במימדים של 100*140*152 מ"מ שרירן המגיע עד הטבור ברקע: לוקחת ליתיום ופרפנאן ויוטירוקס אים בגלל הכדורים הרחם גדל או שזה טבעי תרופות יכולות לרחם לגדל אשמח לחוות דעת

בן שלום, תרופות אינן גורמות לגדילת הרחם אלא השרירנים שצויינו בבדיקה הם שמגדילים את נפחו. בברכה ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן