שיטת פאולה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

09/04/2014 | 23:11 | מאת: אורלי

אני בת 50 עם צניחה של רצפת האגן. עשיתי בקופת חולים פיזיותרפיה של רצפת האגן, אבל זה לא תיקן את הצניחה והאורוגניקולוג המליץ לי על ניתוח לתיקון. האם תירגול בשיטת פאולה יכול לעזור ולמנוע את הצורך בניתוח?

אורלי שלום, חיזוק שרירי רצפת האגן בין אם בהדרכת פיזיותרפיסטית ובין אם בשיטת פאולה לא נועד לרפא את הצניחה אלא לפצות על קיומה. כאשר הצניחה מתקדמת אין לצפות לשיפור משמעותי רק בעקבות עבודה עם השרירים ובהחלט יש מקום לשקול תיקון ניתוחי. בברכה, דר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

07/11/2018 | 21:32 | מאת: דניאלה

בגלל תשובה זו אבטל את התור שלי אליך ואת תנסי הכל כדי לא לעשות ניתוח לא לוותר,תנסי פאולה,תנסי יוגה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן