נטילת גלולות יסמין

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

13/03/2014 | 23:51 | מאת: אתי

ערב טוב. אני לוקחת כל חודש מזה שנה גלולות יסמין. החודש עקב עקירת שן בינה ונטילת אנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן, קבלתי מחזור שבוע מוקדם מהרגיל ביום ג' האחרון, בעודי נוטלת את הגלולות, ובאותו יום (ג) הפסקתי ליטול את הגלולות. הייתי אצל רופא הנשים שלי, והוא אמר לי ליטול את הגלולות החל מיום שישי, ולא הבנתי ממנו אם עלי ליטול את הגלולות כבר מהשבוע (מחר)או מהשבוע הבא. לתשובתך הדחופה אודה. אתי.

אתי שלום, פורום זה עוסק אך ורק בנושאים הקשורים ברצפת האגן. נא הפני שאלחתך לפורום גינקולוגיה ופריון. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן