דליפת צואה, סיבים תזונתיים ופרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

14/11/2016 | 17:15 | מאת: נורית

שלום דוקטור פיינר, האם לדעתך צריכה של בנפייבר ופרוביוטיקה יכולים לעזור במקרה של חוסר שליטה קל על גזים וצואה? נשלחתי לבדיקת מנומטריה, זהו צעד ראשוני נכון? מה אוכל לעשות כדי לשפר את המצב?

נורית שלום, דרך הטיפול תלוייה בסיבה הגורמת לדליפת הצואה. מנומטריה היא צעד חיובי. בהתאם לעברך הרפואי / מיילדותי / כירורגי יתכן שיש מקום לברור נוסף במטרה לאבחן נכון את מצבך ולהציע טיפול מכוון לבעייה. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן