צריבה תכיפות למתן שתן ודם סמי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

01/06/2016 | 11:10 | מאת: אלמונית

שלום רב,מזה חודש וחצי יש הרגשה של תכיפות ודחיפות למתן שתן (הרגשה של חוסר התרוקנות מלאה .)יש מידי פעם צריבה ,שריפה בנרתיק בלי קשר למתן שתן . בדיקת סטיק מראה דם בשתן ללא לויקציטים.שתי בדיקות תרבית שתן תקינות.היו כאבי גב +בטן תחתונה שחלפו.יש מידי פעם לא משהו רציני. בדיקת אולטרסאונד כליות + כיס שתן תקין. האם יש צורך בברור נוסף ?תודה

שלום לך, כדאי להשלים הערכה אורוגינקולוגית ולשקול האם לבצע בדיקה אנדוסקופית (ציסטוסקופיה) של כיס השתן לאור השילוב של צריבה ועדות לכדוריות דם בבדיקת סטיק. בדיקה כזו עשוייה לעזור להגיע לאבחנה ולטפל באופן יעיל. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן