דלקות בשתן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

15/04/2016 | 13:15 | מאת: סימונה

ד"ר פיינר שלום, הנני 3 חוד' לערך לאחר ניתוח לתיקון דליפת שתן. מאז הניתוח מספר פעמים חוויתי דלקות בשתן וזה כרוך בסבל נוראי. השאלה היא האם המתלה עצמו בו משתמשים לצורך התיקון אינו מהוה גוף זר שעלול לגרום לדלקות עד להסתגלות של הגוף? מה שיוצר מצב של ריצות לשירותים כל היום ממילא? בברכת שבת שלום.

סימונה שלום, הסרט בו נעשה שימוש לטיפול בדליפת שתן אינו נוטה להזדהם. יתכנו כמה סיבות להישנות הדלקות לאחר הניתוח. שתיים מהן חשוב לשלול: 1. חדירה בשוגג של הסרט לתוך שלפוחית השתן - ניתן לשלול ע"י בדיקה אנדוסקופית של שלפוחית השתן הקרוייה ציסטוסקופיה. 2. הפרעה בריקון שלפוחית השתן הגורמת לשאריות שתן גדולות אשר מהוות מצע גידול טוב לחיידקים המזהמים - ניתן לשלול ע"י בדיקת אולטרהסאונד של שלפוחית השתן לאחר התרוקנות ומדידת שארית השתן. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.li

16/04/2016 | 20:18 | מאת: סימונה

אוי. בוחרת לא ולא. לא סביר שאם כן כבר היינו מאבחנים בעיות מעין אלו מייד לאחר הניתוח?תודה רבה על המענה.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן