MRI אגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

01/04/2016 | 15:24 | מאת: מיקה

ד"ר פיינר שלום . לאחרונה נאלצתי לעבור ברור שכלל CT ( ללא ממצא חריג), MRI היו ממצאים לא ברורים לפי הרופא המטפל, יותר ממוקדים לרצפת האגן. אולם יש קושי למצוא מומחה רנטגנולוג שיודע לומר מה משמעות הממצאים. האם יש לך כתובת למומחה בעניין?בכבוד רב. מיקה

מיקה שלום, לא ברור מפנייתך ממה את סובלת והאם הבעייה קשורה באגן הגרמי או ברקמות הרכות / אברי האגן. אין ביכולתי להמליץ על רנטגנולוג כזה או אחר ואין זו תכלתו של הפורום אבל אם תרצי לשאול או לדון בבעיות הקשורות ברצפת האגן את יותר ממוזמנת. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן