חתיכת בשר בולטת חיצונית בנרתיק למטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

21/12/2015 | 23:44 | מאת: חן

שאלה דחופה : אני חודש וחצי לאחר לידה . לידה ראשןנה בה לא נחתכתי אלא נקרעתי לבד . היו לי תפרים קשים מאוד שהחלמתי מהם רק לאחר חודש ןעדיין אני לא 100 אחוז החלמתי ... אבל בימים האחרונים שמתי לב שיש לי חתיכת בשר בולטת ומתנדנדת בחלק התחתון של הנרתיק . חתיכה חדשה שלא הייתה לי מעולם..... אני מתה מפחד להסתכל על זה במראה .... האם זה משהו נורמלי ? מאיפה היא צצה פתאום ??? מה עליי לעשות אני ממש מפחדת שמשהו שם לא בסדר .... מתה מפחד שיצטרכו לתפור אותי שוב .. לא מוכנה לעבור את הסיוט הזה שוב !!! פליז נא עזרתך וייעוצך ... אובדת עצות :(((

חן שלום ומזל טוב, ככל הנראה מדובר בכפל של רירית הנרתיק שנוצר כתוצאה מהחלמה של קרע או מתפירה שלאחר הלידה. במידה שמפריע לך לא מסובך להסיר או לתקן ולהשיב מראה תקין. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

24/12/2015 | 15:11 | מאת: חן

תודה על תשובתך קודם כל , בעיקרון זה לא כואב לי או משהו זה פשוט מוזר כי זה לא היה לי לפני ואני מפחדת שזה יפריע ויכאב לי ביחסי מין עם בעלי.... מזה אני מתה מפחד... השאלה איך מסירים את זה או מתקנים ? זה מצריך ניתוח ? תפרים חדשים אולי ? רק לא זה :(

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן