המלצה לניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

03/11/2015 | 15:18 | מאת: אורית

ד"ר בני שלום הייתי אצלך לפני כשנה דרך קופת חולים כללית והמלצת על ניתוח בגלל צניחה של חלק משלפוחית השתן האם ניתן לקבוע ישר ניתוח או שצריך להגיע להתייעצות באופן פרטי ואז לאתם תור לניתוח.

אורית שלום, הפורום נועד לדון בבעיות הנוגעות למבנה ולתפקוד רצפת האגן אשר עשויות להיות רלוונטיות לכלל הקוראות. שאלות פרטניות ניתן להפנות דרך אתר האינטרנט www.pelvicsurgery.co.il בלשונית 'צרי קשר'. השאירי פרטי יצירת קשר (אימייל וטלפון) ואענה בהקדם. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן