צניחת אברי אגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

27/10/2015 | 12:26 | מאת: נועה

לפני 3 שבועות עברתי ניתוח לתיקון צניחת אברי אגן(רשת), איזה סוג של פעילות ספורטיבית אני אוכל לעשות וכמה זמן אחרי הניתוח? האם אוכל לרקוד ריקודי עם?

נועה שלום, מומלץ בד"כ להימנע מפעילות ספורטיבית ומיחסי מין למשך 6 שבועות לאחר הניתוח. לאחר מכן (בהנחה שביקורת אצל הרופא המנתח היתה תקינה) ניתן בעקרון לחזור לפעילות רגילה. לאשה שסבלה מצניחת אברי האגן מומלץ עקרונית להימנע מסוגי ספורט שכרוכים בהפעלה אינטנסיבית של שרירי דופן הבטן (דחיקת משקולות, כפיפות מרובות משכיבה לישיבה). לא אמורה להיות בעיה עם ריקודי עם. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

28/10/2015 | 08:50 | מאת: נןעה

תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן