בדיקה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

14/10/2015 | 08:22 | מאת: שלי

היי שלום היום נבדקתי על ידי אולטרסאונד וגני לי בפעם השנייה בחיי.. ועל ידי ספקולום הכל יצא תקין.. בפעם הראשונה וגם הפעם שנדבקתי היה דימום (לא כמו מחזור אלא מעין דמם) .. האם מסוכן? האם ייתכן מצב שכזה? אני לא בהריון, ונוטלת גלולות. בת 23

שלי שלום, ככלל הפורום עוסק בבעיות הקשורות ברצפת האגן בלבד. אך בקצרה, דימום נרתיקי קל לאחר בדיקה בהחלט סביר ואינו מסוכן. במידה שהינך מקיימת יחסי מין מומלץ גם להשלים משטח צוואר הרחם (משטח 'פאפ') במסגרת בדיקות הסקירה המומלצות לכל אשה. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן