בת 31

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

16/09/2015 | 10:43 | מאת: MOR

בבדיקת אולטרסאונד נמצאה לי ציסטה, מבנה עגול.. 3 ס"מ, דופן ברור. ללא חללים או מחיצות. (באולטרסאונד ראו שחור בתוך הציסטה כנראה שמדובר בנוזל) לפי הנל, לפי דעתך, הדבר משתייך לציסטה פשוטה או מורכבת? הרופא ציין כי היא עתידה להיעלם במחזור הבא.. ברורו לי כי עצתך איננה מחליפה עצת רופא באופן פרונטלי.

מור שלום, התאור שפרטת נשמע כציסטה פשוטה שאינה מצריכה טיפול אלא מעקב בלבד. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן