קרום ביתולין

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

14/08/2015 | 11:51 | מאת: לינה

ד"ר שלום רב, לפני מספר ימים הייתי בפגישת ייעוץ אצל גניקולוג.. התייעצתי איתו לגבי ניתוח שחזור קרום ביתולין.. ממה שהבנתי שניתוח זה ניתן לעשות בהרדמה כללית (וזה ניתן לעשות בבית חולים) או בהרדמה מיקומית... השאלה שלי היא כזאת: במידה ואני רוצה לבצע ניתוח זה בהרדמה מקומית, יהיה ניתן לבצע זאת במסגרת המרפאה של הגניקולוג?! ומה עלות הניתוח פחות או יותר תודה רבה מראש

לינה שלום, שחזור קרום הבתולין אכן יכול להתבצע בהרדמה כללית או באלחוש מקומי. ניתן לבצע את הפעולה בחדר ניתוח או במרפאה בתנאי שיש בה אחות וציוד המאפשר ביצוע פעולה 'זעיר פולשנית' כגון תפירה בצורה בטוחה. בנוגע לפרטים ספיציפיים ועלויות אין זה מתאים לפרט במסגרת הפורום אך את מוזמנת לפנות דרך המייל ואמסור לך את המידע [email protected]. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן