המלצה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

13/08/2015 | 13:52 | מאת: לי

שלום ד"ר, האם יש לך המלצה למדקר סיני שמטפל בכאבים ברצפת האגן? פיזיותרפיה לרצפת אגן לא עזרה..

לי שלום, לא אוכל להמליץ על נותן שרות כזה או אחר דרך הפורום. ישנם לא מעט מטפלים שעוסקים בטיפול בכאב באמצעים כגון דיקור. עם זאת הייתי ממליץ לעבור גם הערכה ע"י רופא העוסק בתחום האורוגינקולוגיה ובריאות רצפת האגן על מנת להעריך את הסיבה לכאב ולהציע תכנית טיפול במקביל או בנוסף לדיקור. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן