ניתוח אורו גניקולוגי ואורו פלסמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

24/07/2015 | 07:51 | מאת: נורית

שלום, אני אמורה לעבור ניתוח לתיקון צניחה ופתאום גילו לי אורו פלסמה. מה עושים עם זה? איך נדבקתי?

נורית שלום, אוראפלזמה בד"כ אינה מהווה בעייה או סיכון ובהעדר תסמינים אין הכרח לטפל. אך כיוון שאת מועמדת לניתוח עדיף לא לקחת סיכון מיותר ולהשלים טיפול אנטיביוטי לשבוע ב-Doxylin לך ולבן זוגך. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן