בליטה מהנרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

19/05/2015 | 23:51 | מאת: שלי

אני בת 57. היו לי 3 לידות רגילות. לאחרונה יש לי בליטה ארוכה , קשה ורגישה שבולטת מהנרתיק. אני גם רואה אותה במראה. ביום יום לא מפריעה לי. הבליטה גדלה במהירות. האם יתכן שזו תופעה של צניחת רחם ונרתיק? האם לפנות לגניקולוג?

שלי שלום, בהחלט יתכן שמדובר בצניחת אברי האגן אם כי יתכנו גם ממצאים נוספים כגון ציסטה נרתיקית וכו'. מומלץ שתיבדקי ע"י אורוגינקולוג על מנת לאבחן את מהות הבליטה שאת חשה. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן