כאבים באזור האגן הקטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

27/04/2015 | 18:12 | מאת: נורית

בשבועיים האחרונים אני סובלת מכאבים באזור הבטן התחתונה. רופאת נשים בדקה אותי ושלחה אותי לאולטראסאונד אגן קטן בגישה ווגינאלית. כמו כן עשיתי בדיקת שתן ותרבית שתן ונשללה אפשרות לדלקת בשתן. הכאבים עדיין קיימים לעיתים חזקים מאד. האם קיים קשר לכאבים אלה ולמערכת העיכול או לכאבים בגב/עמוד שדרה? מה עלי לעשות? תודה

נורית שלום, בהחלט יתכן שמקור הכאב במערכת העיכול, מערכת השתן (לדוגמא אבן) או עמוד השדרה. מומלץ להמשיך את הברור דרך רופא/ת המשפחה שיפנה אותך להמשך ברור ו/או ייעוצים רלוונטיים... בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן