דימום

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

23/04/2015 | 07:24 | מאת: ד

שלום וברכה! האם ניתוח לתיקון צניחות בדרך נרתיקית לפני כ 3 חודשים יכול לגרום לדימום לאחר יחסי מין?

שלום לך, יתכן שהדימום קשור עדיין בניתוח. תהליך ההחלמה שעוברות הרקמות אורך זמן ולעיתים חלק מהתפרים הפנימיים בהם נעשה שימוש מתמוססים רק כעבור חודשים ספורים. כיוון שבכ"ז לא מדובר בתופעה שגרתית מציע שתיבדקי ע"י רופא נשים על מנת לשלול סיבות נוספות אפשריות לדימום. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן