טרום ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

20/01/2015 | 16:48 | מאת: ש

שלום, האם נהוג לבקש מרופא מנתח "הנחה" בניתוח גינקולוגי פרטי? אין ברשותי ביטוח בריאות פרטי ואילו שאלות עליי לברר עימו לפני הניתוח?

שלום, אין ממש 'נוהג' בנוגע למימון ניתוחים במסגרת פרטית. יש לזכור כי מרבית הניתוחים הגינקולוגיים מכוסים ע"י הביטוחים המשלימים של קופות החולים וגם זו אופציה למי שאין ברשותו ביטוח פרטי אך מעוניין לעבור ניתוח במסגרת פרטית ולבחור את המנתח. בין הנושאים שעל הרופא לדון בהם איתך - מטרת הניתוח, אופן ביצועו המפורט, אלטרנטיבות טיפוליות נוספות (אם קיימות) בין אם ניתוחיות ובין אם ללא ניתוח, סיכויי ההצלחה של הניתוח המוצע וסיכונים רלוונטיים. לגיטימי לשאול את הרופא פרטים לגבי הכשרתו לביצוע הניתוח המדובר ומידת ניסיונו. בברכה, דר' בני פיינר pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן