סטטיסטיקה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

31/12/2014 | 08:38 | מאת: פז

שלום ד"ר פיינר מאחר ואני נימנית על הסטטיסטיקה העגומה של אלו שעברו ניתוח להרמת אברי האגן בעזרת רשת (ב- 2010 - אני בת 66) עברתי תיקונים רבים מאז בגלל הארוזיה...עכשיו זימן אותי הרופא לבדיקה נוספת בעוד 3 חודשים, כי הארוזיה ממשיכה...רציתי לברר מהו הפיתרון האולטימטיבי שנהוג בעולם לטיפול במקרים כמו שלי, בכדי לפתור את הבעיה לתמיד ?

פז שלום, במקרה של ארוזיה מתמשכת על אף תיקון מקומי מס' פעמים מקובל להסיר את הרשת (הליך כירורגי לא פשוט ולא נטול סיכונים). במקרה של הישנות הצניחה בעתיד ניתן יהיה לבצע תיקון נוסף בגישה נרתיקית ללא רשת או בגישה לפרוסקופית (דרך פתחים זעירים בדופן הבטן). בברכה, דר' בני פיינר pelvicsurgery.co.il

01/01/2015 | 10:43 | מאת: פז

תודה דוקטור על תגובה מהירה וממצה.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן