הפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

22/12/2014 | 12:33 | מאת: לינה

שלו, יש לי שאלה לא שגרתית .אני בת 44 יש לי 2 ילדים גדולים ואני ממש לא רוצה עוד ילדים.גלולות בגיל שלי הן לא עוזרות להסדרת המחזור וני מאוד סובלת שנים רבות מחוסר סדר במחזור והכמות. לפני כשנה עדכנתי מירנה וזה גם לא עזר דיממתי כמה חודשים עד ירידת המוגלובין דרסתי. הוצאתי את המירנה והיום אני עם גלולות נגד הריון מליאן. אבל הכדור לא נספג טוב וכול פעם יש כול מיני בעיות. שאלה היא כזו האם יש אפשרות לכריתת שחלות או חצוצרות ולא לקבל יותר מחזור? אני כול כך היפה מהדימומים והפרשות אין לי כוח .....תודה

לינה שלום, כריתת שחלות בניתוח עלולה להביא אותך מידית לשלב המנופאוזה ועקב כך להופעה חדה ומיידית של תסמיני גיל המעבר כגון גלי חום, הפרעות בשינה ושינויים במצב הרוח. במידה ומעוניינם לטפל כירורגית בדימום הווסתי המוגבר ניתן לבצת צריבה בחום ('אבלציה' של רירית הרחם) או כריתת רחם בגישה לפרוסקופית. בברכה, דר' בני פיינר pelvicsurgery.co.il

23/12/2014 | 08:15 | מאת: לינה

בוקר טוב, תודה על תשובתך. האם אני יכולה לדרוש תהליך זה .הרופאים היום לא ממהרים לעזור . כך נראה שגם מערכת הבריאות לא ממהרת גם או לא מאשרת.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן