צניחה במהלך ההריון.

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

23/11/2014 | 13:20 | מאת: קרן

היי ד"ר בני פיינר לאחר הלידה השנייה אובחנתי על ידך בצניחת הקיר הקדמי דרגה 2 עשיתי פיזיוטרפיה והבעיה פחתה עם הזמן עד לאפס סימפטומים. היום אני בהריון שלישי ממש בתחילתו שבוע 6 והצניחה חזרה להציק לי עד למצב שאני מרגישה גוש העומד לצאת החוצה. אני מתוסכלת זה מקשה על התפקוד ואני חוששת אייך אשרוד את ההריון. האם בהריון ניתן להתקין פאסרי? מה עושים? אשמח לתגובתך. תודה רבה

קרן שלום, בהחלט ניתן להשתמש בפסרי (תומכן נרתיקי) במטרה להפחית את תסמיני הצניחה במהלך ההריון. אשמח לראותך במרפאה להתאמת תומכן בברכה, דר' בני פיינר pelvicsugery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן