פורשט קדמי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

28/10/2014 | 22:39 | מאת: עדי

ד"ר שלום, האם תוכל להגיד לי מהו הפורשט הקדמי? בשל תכיפות בשתן רופאה בדקה אותי וכתבה גירוי מקומי של הפורשט הקדמי?

עדי שלום, המושג פורשט מתייחס בד"כ לאזור האחורי של פתח הנרתיק. אני מתאר לעצמי שהרופאה התכוונה לאזור הקדמי של פתח הנרתיק מתחת לפי השופכה. בברכה, דר' בני פיינר pelvicsurgery.co.il

29/10/2014 | 22:01 | מאת: עדי

תודה רבה על התשובה. הרופאה ניסתה להכניס ספקולום אך לא הצליחה והפסיקה כיוון שכאב לי מאוד (אני בתולה) אך לא נראה היה שנפצעתי ולא ראיתי שום דם. כשיצאתי ממנה נתתי דגימת שתן ובבדיקה זו נראו עקבות (TRACE) של ERYTHOCYTES-U STRIP (כל שאר הערכים תקינים). האם יכול להיות שעקבות האריתרוציטים נגרמו מנסיון הכנסת הספקולום? כאמור כשאמרתי שזה כואב היא הפסיקה מיד ולא ראיתי דם ולא היו כאבים לאחר הבדיקה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן