בריחת שתן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

23/10/2014 | 10:56 | מאת: האני

לפני כשלוש שנים, עברתי השתלת כליה + לבלב.....זמן מה לאחר מכן החלו לי בעיות של בריחת שתן בזמן צחוק, שיעול, עיטוש - בניתוח עצמו להבנתי ולמיטב ידיעתי - לא הותקנה לי כל צינורית (לא יודעת אם זה קשורר), וכמו ששמכתי שעשו למושתלים אחרים, בריחת השתן גורמת לי למבוכה גדולה ורציתיחדעת כיצד ניתן להימנע ממנה בדרך טבעית אם אפשראו אחרת ולמי עלי לפנות לצורך קבלת טיפול בשל ההיסטוריה הרפואית שלי, נ.ב. עברתי רק הריון אחד שהסתיים בניתוח קיסרי.

האני שלום, הבעייה שאת מתארת קרויה 'דליפת שתן במאמץ' או 'אי נקיטת שתן במאמץ' בשפה יותר אקדמית. בעייה זו אמנם שכיחה יותר בנשים שילדו לידה נרתיקית אך קיימת לעיתים גם בקרב נשים שילדו בניתוח קיסרי. מומלץ לפנות לאורוגינקולוג על מנת להעריך את מצבך ואת הסיבה לדליפת השתן ולהציע פתרונות. בברכה, דר' בני פיינר pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן