CPPS

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

23/09/2014 | 17:13 | מאת: טל

שלום, האם התרופה ליריקה יעילה לטיפול ב-CHRONIC PELVIC PAIN SYNDROME? האם יש לה תופעות לוואי?

טל שלום, LYRICA נועדה לטיפול בכאב ממקור עצבי ומשמשת גם אחת התרופות המקובלות לטיפול בכאב אגן כרוני, פיברומיאלגיה ותסמונת השלפוחית הדואבת. ת.ל. כוללות ישנוניות קלה טשטוש ראייה ועוד אבל אין הכרח שמטופלת ספיציפית תחווה תופעות לוואי כלשהן והתגובה של אדם מסויים לתרופה הינה אינדיבידואלית. בברכה, דר' בני פיינר pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן