פילטיס לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

30/07/2014 | 21:56 | מאת: מימי

שלום ד"ר , בעבר שאלתי אם מותר לי לבצע כפיפות בטן וקיבלתי תשובה שלילית . האם יהיה מותר לי לבצע תרגילי פילטיס שבהם אומנם אין כפיפות אך יש מאמץ של שרירי הבטן והאגן. תודה מימי

מימי שלום, עקרונית מותר לבצע הכל. רצוי להימנע מהפעלה מאומצת של שרירי דופן הבטן. לגבי פילאטיס הטוב ביותר להוועץ במדריך/כה ולהסביר מה עברת על מנת שיכווינו אותך מה כדאי לך לעשות ומאלו תרגילים עדיף להימנע. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן