שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

07/07/2014 | 21:27 | מאת: שואלת

ד"ר שלום, בעקבות תכיפות גדולה לשתן ,תחושה של משהו תקוע בתוך איבר במין ורגישות עזה למגע חיצוני באיבר המין המליצו לי לעבור בדיקה גניקולוגית שתברר האם הסיבה היא משהו שהשתנה במיקום או בצורה או בכל דבר אפשרי בשלפוחית השתן או איבר אחר במערכת הגניקולוגית שיכול לגרום לתחושה זו. העניין הוא שאני בתולה(מעל גיל 18 ) ורציתי לדעת אם בדיקה פולשנית כלשהי לאיתור הבעיה אפשרית לביצוע? עשיתי אולטראסאונד גיניקולוגי בטני שלא מצא את הסיבה..תודה מראש

שלום לך, גם באשה בתולה יש ערך לבדיקה הגינקולוגית ולו בדמות הסתכלות חיצונית. במידה שהרופא חושב שהדבר נחוץ ניתן לבצע בדיקת 'וגינוסקופיה' (הכנסת סיב אופטי מבעד לקרום הבתולין עדי לבחון את חלל הנרתיק מבפנים בלא להזיק לשלמות קרום הבתולין). בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן