הסרת ציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

01/07/2014 | 09:45 | מאת: רוני

ד"ר פיינר שלום, נקבע לי תור לניתוח להסרת periurthral vaginal cyst ע"י אורולוג. ניתנה לי האופציה לבחור את סוג ההרדמה. עכשיו אני ממש מתלבטת: מודעת להשלכות שיש להרדמה אפידורלית או ספינלית ולהרדמה מלאה ומצד שני מלחיץ אותי לבצע את הניתוח רק בהרדמה מקומית. מה דעתך?

רוני שלום, בהרדמה מקומית תחושי קצת ותהיי חשופה לאוירת חדר הניתוח. ישנם אנשים שזו לא חווייה נעימה עבורם וישנם כאלה שהינם אדישים ואין זה משנה להם. לחלופין הרדמה כללית קצרה, אם את אדם בריא, בד"כ בטוחה וחולפת ללא בעיות. בהצלחה ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן