שאלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

25/06/2014 | 23:50 | מאת: בחורה

שלום, שמתי לב שליד פתח השופכה כמעט על השפה הקטנה יש לי בליטה כואבת וזה כאילו ממשיך לתוך חור השופכה. הצד הזה לא כמו השפה בצד השני..כואב לי שאני יושבת ומחמיר שאני הולכת וכבר הרבה זמן יש לי לחץ קבוע להשתין..מה לדעתך זה יכול להיות והאם גניקולוג יכול לאבחן גם אם זה קשור לשופכה(זה כואב והתור הכי קרוב זה לגניקולוג) . (דבר נוסף שברצוני לדעת הוא האם גניקולוג יכול לבדוק את זה למרות שאני בתולה)

שלום, ממצא הקרוב לפי השופכה ניתן לבדוק ולהתרשם גם באשה שלא קיימה יחסי מין בעבר. בהחלט כדאי להתחיל בבדיקת רופא נשים אם ממילא יש לך תור ובמידת הצורך הוא יפנה אותך להמשך הברור. בברכה, ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן