דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

24/06/2014 | 14:24 | מאת: יעל ששון

מה עושים עם תויקו טיים בשתן(100) וצמיחה מעורבת בבדיקת תרבית? האם מספיק לקחת כדור ביום של macrodantin שקיבלתי למניעה או צריך משהו אחר? תודה

יעל שלום, כדאי פשוט לחזור על הבדיקה לפני שאת נוטלת טיפול אנטיביוטי. יתכן שהחיידקים שצמחו מקורם בנרתיק ולא בדרכי השתן. חשד לכך עולה מתוך התשובה 'צמיחה מעורבת'. בברכה ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

25/06/2014 | 11:23 | מאת: נירית

כמה שהבנתי לרוב תוספים טבעיים מסייעים גם בטיפול וגם במניעה של התופעה. אחותי משתמשת בתוסף טבעי שנקרא פמינוז ודווקא מרוצה מהתוצאות.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן