צניחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

17/06/2014 | 08:57 | מאת: רינה

שלום וברכה אני אישה בת 30 לאחר לידה שניה לפני כ 3 שנים התחלתי לחוש שינויים, כמולפעמים גוש יוצא מהנרתיק שאני נאלצת לדחוף פנימה תכיפות במתן שתן ולפעמים כאב בזמן קיום יחסי מין רופא נשים שלי טוען שהכל תקין .האם יש צורך לפנות לאורוגניקולוג?תודה מראש

שלום רינה, בהחלט נשמע כמו צניחה ומומלץ לפנות לאורוגינקולוג על מנת לאבחן ולטפל. להלן קישורית למאמר מפרי עטי בנושא צניחה בגילאי הפוריות שפורסמה בשנה בעברה בהארץ. האם נשמע מוכר? www.haaretz.co.il/news/health/1.2102265 בברכה, ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

17/06/2014 | 12:26 | מאת: רינה

לצערי כן חלק מהכתבה ממש מוכרת לי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן