קושי בריקון השלפוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

08/06/2014 | 09:10 | מאת: ישראל מנחם

במשך כמעט שנה אני סובל מקושי בריקון השלפוחית בעיקר בשעות הלילה קודם ההליכה לשינה. במשך היום הכל כרגיל, רק לפעמים ממש זה קורה גם סתם במשך היום. הייתי אצל כמה רופאי משפחה וכל אחד תלה את זה בסיבה אחרת (אחד חוסר במים, נטילת קופאין וכו) ניסיתי את עצותיהם וזה לא עזר. מה זה יכול להיות? האם זה מסוכן שלפעמים אני הולך לישון ולא מרוקן לגמרי, ובבוקר אני מיד הולך לשירותים. תודה רבה מראש!

שלום רב, פורום זה עוסק באורוגינקולוגיה בלבד, כלומר בבעיות רצפת האגן בנשים. הפרעות בריקון שלפוחית השתן עלולות לנבוע מסיבות שונות בגברים (לדוגמא הגדלה של בלוטת הערמונית) ובנשים ועל כן עליך להפנות את שאלתך לפורום אורולוגיה. בברכה, ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן