קטטר לאחר ניתוח?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

01/06/2014 | 18:49 | מאת: גליה

בניתוח לתיקון צניחת השלפוחית ודפנות הנרתיק יש צורך בקטטר לאחר הניתוח? קראתי שנשים מספרות ששמו להן קטטר והרופא שלי לא הזכיר זאת.

גליה שלום, מקובל להשאיר צנטר שופכתי (קטטר) בשלפוחית למשך יום או יומיים לאחר הניתוח על מנת לאפשר לשלפוחית השתן תקופת הסתגלות קצרה לעמדה האנטומית החדשה. תקופה זו משמשת גם לך עצמך להתאושש ולחזור למצב בו את מספיק ניידת על מנת ללכת לשרותים ללא קושי ולרוקן את שלפוחית השתן באופן ספונטני. בברכה, ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן