מחזור ארוך של 3 שבועות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

01/06/2014 | 13:05 | מאת: דליה

שלום, הרופאה שלי אמרה שיש לי שחלות פוליציסטיות ולכן לא היה לי מחזור תקופה של כארבעה חודשים היא נתנה לי לשתות כדורים "פרוברה" פעמיים היום במשך 5 ימים ולאחר שבוע עם סיום נטילת הכדורים המחזור הופיע, היא אמרה לי גם ליטול גלולות "בלרה" התחלתי ליטול אותם כמו שהיא אמרה ביום הראשון של הופעת המחזור, ה מחזור כבר נמשך 3 שבועות דיברתי עם הרופאה לאחר שבועיים והיא עשתה לי בדיקת הריון שיצאה שלילית עכשיו השאלה היא האם זה בסדר שמחזור נמשך תקופה כה ארוכה ואתמול סיימתי את החפיסה הראשונה של הגלולות ואני יודעת שאמור להיות מחזור זאת אומרת שיימשך לי מחזור חודש ויותר מה לעשות במצב כזה? האם יש איזה תרופה כדי שהמחזור ייפסק או לחכות שייפסק לבד?

דליה שלום, פורום זה עוסק בבעיות רצפת האגן (צניחת אברי האגן, דליפת שתן, שלפוחית רגיזה, כאב אגני כרוני וכו'). וכן בכירורגיה גינקולוגית לסוגיה. נא הפני את שאלתך לפורום גינקולוגיה ופריון. בברכה, ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן