לוסטרל ושלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

31/05/2014 | 11:22 | מאת: אילנה

האם לקיחה של תרופות ממשפחת SSRI כמו לוסטרל יכולה לצור בעיות כו שלפוחית רגיזה קושי בהתאפקות

אילנה שלום, תרופות ממשפחת SSRI לא ידועות ככאלה הגורמות באופן טיפוסי לתסמיני שלפוחית איריטטיביים כגון תכיפות ודחיפות במתן השתן. כנראה שהתסמינים הנ"ל נובעים במקרה שלך מתסמונת השלפוחית הרגיזה ללא קשר לנטילת התרופה או לסיבה שבעטייה היא נלקחת. בברכה ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

14/04/2021 | 12:34 | מאת: ..

ואם זה לא קורה לי בדרך כלל ומאז שאני לוקחת יש לי לחץ ממש קשה על שלפוחית השתן כל 5 דק ולא יוצא כלום?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן