תוצאות בדיקה ברקע סרקואידוזיס

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

12/07/2010 | 14:53 | מאת: רבקה

נשלחתי לבדיקת duplex בעקבות עכירות מרובה בעין שמאל להלן תוצאות הבדיקה כשברקע כאמור יש סרקואידוזים לא מטופל בשלב זה...אבקש התייחסות לתוצאות הנ"ל עין ימין תקין:עין שמאל cca prox -37 cca distal 81 ccabifruc 55 e c a 84 ica proximal 85 ica distal 119 vertebral A 55 subclavia A אבקש את התייחסותך לתוצאות...מודה לך מראש

12/07/2010 | 15:55 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לרבקה שלום, ממצאי בדיקת הדופלקס של עורקי הצואר מצד שמאל מעידים על הצרות בינונית קלה בעורק התרדמני הפנימי שאינה קשורה לסרקואדוזיס. בד"כ מומלץ ליטול אספירין [אם לא ידועה רגישות לתרופה] ןלחזור על הבדיקה בעוד שנה.

12/07/2010 | 18:35 | מאת: רבקה

מודה לך מאוד סייעת לי רבות

מנהל פורום כלי דם ורידים