האם פריקסון טוב לערמונית וגם לדרכי השתן?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/04/2011 | 12:44 | מאת: איתן

שלום, נמצא שיש לי פרסטיטיס רגישה, ללא ממצא של ערמונית מוגדלת. כנראה מרכיבה לא נכונה על אופניים במשך שנים. בנוסף, נמצא בבדיקת תרבית זרע זרעונים בודדים, (ליקוציטים), קרי: יש דלקת אומנם לא חזקה...וללא ממצא של חיידק אבל שכנראה שברמה האישית גם מאוד משפיעה לי על איכות החיים, עד כדי כאבי אגן מאוד חזקים..ורגישות במפשעה.לא נמצא שון עדות לנגיף/וירוס/חיידק כתוצאה מ - STD. יש לי גם צריבה במתן שתן ובשפיכת זרע. בהנחה ויש לי דם דלקת בדרכי השתן (אין ממצא חיידקי כרגע) וכן כי אין לי ערמונית מוגדלת האם פרמיקסון יכול לסייע לי בהקלה על הסימפטומים? חשוב להדגיש כי אני סובל בחסר של אינזין G6PD. איזו אנטיביוטיקה אני יכול לשלב? מוקספין, מונורלק? תודה רבה על היעוץ... איתי

איתי שלום, זה נכון שרכיבה ממושכת על אופניים יכולה לגרום לרגישות באיזור ואכן דלקת כרונית בערמונית גורמת הרבה כאב ומציקה, אך לא מוצאים חיידק, ולכן לא תמיד יש בכלל צורך באנטיביוטיקה, וגם אם לוקחים זה לא ממש עוזר.. ממליצה לך לקרוא כאן בפורום תשובות קודמות לשאלות של דלקת כרונית בערמונית, לגבי בירור והמשך טפול- בעיקרון מה שצריך זה להקל על התסמינים. פרמיקסון היא תרופה טבעית שיכולה להקל על התסמינים, בעיקר בכך שמקלה על ההשתנה ויש לה גם אפקט אנטי-דלקתי.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת