קנדידה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/03/2015 | 19:33 | מאת: שני

היי שירה בתרבית שתן צמחה לי קנדידה גלברטה בשתן ... חשוב לציין שמשטחים וגינלים שלילים וstd תקין.. ובשני תרביות שתן היא חיובית...מרגישה תחושת דלקת ודחיפות במתן שתן נאמר לי שבדרך כלל היא לא מופיעה בדרכי השתן האם את מכירה מקרים שכן?חשוב לציין שחודש לפני המקרה לקחתי במשך חודש אנטיביוטיקה בשל חיידק בגרון ואז הכל התפרץ..

שלום רב, הפורום הזה עוסק בבעיות ערמונית ולא בדלקות שתן או בפטרת. בקצרה אומר שזה נכון שקנדידה יכולה לצמוח לאחר טיפול ממושך באנטיביוטיקה ולגרום תחושות שדומות מאוד לדלקת. גשי לגניקולוג לקבל טיפול אנטי פטיירתי.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת