תודה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

31/07/2014 | 11:01 | מאת: שלום

ד"ר שירה חתומי הנכבדה! ראשית אני מבקש להודות לך על האנושיות היחס הטיפול המסור והמקצועיות. בהתאם להמלצתך התחלתי בטיפול של כדורים ,"DUODART" ומספר שאלות לי בבקשה. 1.אני נוטל כדורים טבעיים לויטמין D - האם ישנו ניגוד כל שהוא. 2.מתי מתחילים להרגיש את השפעת הטיפול ב -"DUODART". 3. לאיזו תקופה אצטרך להמשיך בטיפול. בהוקרה. שבת שלום שלום

שלום רב, שמחה שעזרתי. מזכירה שזהו פורום אינטרנטי אנונימי ואיני יודעת מי אתה והאם נבדקת אישית על ידי במרפאה- בוודאי נתתי לך אז את כל ההסברים. אם קיבלת המלצה כאן בפורום לטיפול זה וקיבלת מרשם מרופא מטפל/אורולוג אחר- עליך להיות אצלו במעקב. לשאלותיך: 1. אין מניעה. 2. זה יכול לקחת בין 3-6 חודשים , אבל יש כאלה שמתחילים תוך מס' ימים-שבועות להרגיש את ההשפעה. 3. לרוב מדובר בטיפול ממושך ואפילו קבוע לאורך זמן. כמובן שיש להיות במעקב האורולוג ולעקוב גם אחרי רמות ה PSA אחת ל 6 חודשים

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת