שיטת צינתור הערמונית המוגדלת על ידי גת גורן!

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

09/11/2012 | 23:45 | מאת: צ מ

האם את לא חושבת שהשיטה של גת גורן לא מדירה שינה מאיגוד האורולוגים הישראלי? האם הרופאים לא פוחדים מכך שהשיטות של ניתוחים ותרופות יעברו מהעולם ומקור פרנסתם ופרנסת יצרני התרופות תיפגע קשה.הייתי מאד מאד רוצה לשמוע את דעתך על השיטה הזאת! לפי מה שהם כותבים הצינתור פותר את הבעיה אחת ולתמיד!

שלום רב, האיגוד האורולוגי הישראלי אינו מכיר בשיטה זו ולכן לא אתייחס לכך בפורום זה.אתה רשאי לפנות איליהם לקבלת מידע.

12/11/2012 | 12:43 | מאת: מ.נ

נסו להתקשר ולקבוע תור עם מרפאת גת גורן. השארתי הודעות אבל הם פשוט לא עונים. לא יודע מה קורה שם.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת